top of page
  • Gabriel

Balcon cu sticlă glisantă? Pro și Contra.

Actualizată în: 10 apr.

Alegerea soluției construtive pentru închiderea balconului poate fi chinuitoare mai ales când nu ești prea sigur ce presupune fiecare variantă. Sperăm ca acest ghid succint să te ajute în luarea deciziei potrivite.

 

Ca să afli dacă un balcon cu sticlă glisantă este potrivit pentru tine trebuie ca, în primul rând, să pui pe hârtie, ce criterii ți-ai dori să îndeplinească acest tip de structură.

Vedere panoramică

Categoric nici o altă soluție constructivă nu îți va oferi atâta vedere continuă precum sistemul de balcon cu sticlă glisantă pliabilă. Spre deosebire de tâmplăria PVC, în cazul panourilor de sticlă glisantă nu există profile care să întrerupă câmpul vizual, ci doar niște garnituri transparente siliconice care etanșează rosturile.



PRO CONTRA

Balcon Închis/ Balcon Deschis

Limitări constructive și arhitecturale

Lumină în sistem închis.

Izolarea fonică

Izolarea termică

Rezistența la intemperii

Securitate și antiefracție.

Acest articol ar trebui să te ajute să îți dai seama asupra fezabilității în proiectul tău a sistemelor de închidere cu sticlă glisantă pentru balcon și asta în completarea beneficiilor în materie de design pe care le oferă.

În link este ceea ce oferim noi, o galerie foto cu munca noastră și alte informații. Iar dacă vrei să îți faci o idee asupra prețurilor trebuie doar să trimiți niște dimensiuni și poze cu amplasamentul.




116 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page