top of page
  • Gabriel

Cât costă o închidere de terasă, balcon cu sticlă glisantă? Preț.

Actualizată în: 10 apr.

Pentru anumite servicii, ca și în cazul inchiderilor de terase sau balcoane cu sticlă glisantă, solicitarea unui preț pe metru pătrat este nepotrivită și destul de probabil va genera o ofertă nerealistă sau nedocumentată.

Asta nu înseamnă că nu este posibilă furnizarea unui preț ,,zonă'' prin care să aflați dacă aceste sisteme sunt potrivite pentru bugetul dumneavoastră, ceea ce o să aflați în acest articol și asta după ce înțelegem pe ce se construiește oferta finală în general.




Informații pe care trebuie să le furnizați pentru a obține un preț cât mai fidel.

Dimensiuni si amplasament

Ca în majoritatea tipurilor de amenajări sunt necesare imagini ale amplasamentului. Dacă este vorba despre o inchidere de balcon sau terasă cu sticlă glisantă atunci, evident schițele sau imaginile pe care le furnizați trebuie să conțină numărul de fețe, goluri de închis împreună cu dimensiunile lor, trebie să specifice dacă sunt rectangulare (pătrat sau dreptunghi) cerință obligatorie pentru a face glisarea posibilă.

În cazul în care golurile de montaj sunt de forme neregulate sau trapez acestea trebuie adaptate în două sau mai multe zone din care una obligatorie rectangulară pentru sticla glisantă și restul în zonă fixă, iar asta este o componenta importantă de pret variabilă.


Preferințe de design și funcționalitate

Culorile profilelor și sistemelor de rulare, tipul și numărul de mânere și sisteme de încuietori, sticla clară prelucrată artistic, colorată în masă sau satinată, sunt de asemenea detalii care trebuie specificate în momentul elaborării unei oferte.

Componente ale prețului final.

Preț estimativ și preț personalizat

Acest articol ar trebui să vă ajute să vă formați o idee asupra a ce presupun în materie de bani sistemele de sticlă glisantă . Accesând linkul CERE OFERTĂ obține o ofertă de preț după completarea formularului. Alternativ ne puteți trimite informațiile din formular pe whatsapp.


345 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page